Lugn av naturen

Fick nys om Kristianstad Vattenrike och Studiefrämjandets vårfokus; Lugn av naturen och tyckte det lät som en givande aktivitet. Kollade upp om Kenzo var välkommen, och det var inga problem *tacka vet jag problemfria människor* :D.

Vi var en liten skara som samlades vid naturrum, att Kenzo var med hade ingen några problem med. Målet var att ta oss till Lillö – en promenad på sisådär 2,5-3km – med tidsåtgången 2h. Det är ett intressant perspektiv för oss hundägare som är vana att älga på i skog och mark och utan problem ta oss 3km på 30 minuter. Gå långsamt? Hur då? Well, vi gick ju inte non-stop utan under turen varvade vi  tystnad, avkopplande och fokuserande sinnesövningar samt prat om varför vi mår bra av att vara i naturen.
Framme vid borgruinen på Lillö tog vi en fika i vårsolen innan det var dags att promenera tillbaka i valfritt tempo.
Kenzo och jag passade på att slappa en stund i solen innan vi tog oss en titt på (och kryssade av) Rödspoven på ängarna. Tillbaka vid naturrum la vi oss än en gång i solen och pausade en stund – till en nästintill identisk ccd-hane dök upp och socialiserade med oss.
En riktigt givande rofylld dag helt enkelt 🙂

Tack för det Studiefrämjandet och Naturrum Kristianstad ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s