RUN with your DOG Borås ’15

Ibland behövs en vitamininjektion i livet, och med bra vänner är lite fix och trix möjligt :). Tog tåget med Kenzo till Borås där Emma mötte upp med lite härligt häng & övernattning. Dagen efter skulle vi nämligen båda springa det första ”RUN with your DOG”-loppet som arrangerats i Sverige.

Inga problem att hitta dit, några minuter över för uppvärmning, sedan var det bara att tuta och köra :). Emma och Bråka drog iväg före mig, men inte långt därefter var jag och Kenzo på G. Banan var hyfsat snäll, blandad asfalt, landsväg och trail men små inslag av backar och vädret var perfekt, precis som min inställning till det hela. Då jag försöker tagga ner prestation och fokusera på nuet och känsla var det skönt att några av CaniCross SM-ekipagen var på plats, jag kunde stänga av pallplatstänk och njuta av att springa med min bäste vän.
Väl i mål var det prisutdelning och utlottning av diverse stuff – och ta mig tusan! 😀 Jag vann en photoshoot med fotograf Christine Beausang! 😀

🙂 klicka på bilderna för att förstora dem 🙂

Efter loppet hjälpte jag Eva-Marie Wergård (arrangör) att packa ihop för att vi snabbare skulle kunna fortsätta roadtrippa mot STHLM.

Justja! Snyggaste tishan fick jag på loppet med!

RUN with your DOG tisha i fjällen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s