RUN with your DOG Borås 2017

Tredje gången gillt, och höggravid är inte en ursäkt”, tänkte jag och gav mig attans på att vi skulle vara med även denna gång. Jag har ju trots allt varit med sedan RWYD startade i Borås 2015.

Sagt och gjort, vi packade in oss i bilen och gjorde en roadtrip av det hela. Eftersom jag var gravid i vecka 38 var planen att ta oss runt banan, inte mer. Att släppa prestationsfokus var för mig riktigt skönt, och vi kunde ägna uppvärmningstiden åt att spana på de andra ekipagen som var där. Och jajjemen! Det var minsann fler kineser på banan :D.

Då det var galet varmt denna majdag blev banan förkortad, något som passade mig och min mage ytterligare. Löpträningen hade jag ju lagt åt sidan ganska tidigt i graviditeten, och fokus hade istället legat på styrkepass.

Hursomhaver så blev det vår tur och vi körde på. Detta år kunde man nämligen köra i hybrid-lag (fler än en förare och/eller hund). Det blev en härlig tur runt sjön och plötsligt var vi i mål. Vi fick varsin medalj och kunde återgå till att njuta i solen och spana på de andra ekipagen 🙂

Nu är det bara att vänta in RWYD ’18 😉

Klicka på bilderna för förstoringar

Tidigare RWYD-upplevelser:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s